ثبت نام دوره جامع تخصصی کاربرد لیزرهای پزشکی در بیماریهای پوست و زیبایی آغاز شد.
امروزه در كشورهاي پيشرفته اعمال جراحي و زيبايي با شتاب از روش هاي سنتي به سوي روش هاي Minimally & Non Invasive در حال گذار مي باشد به طوريكه به جهت مزاياي فراوان اين روش هاي نوين از جمله كاهش درد و عوارض جانبي، كاهش مدت زمان بستري، كاهش هزينه ها، بهره مندي از تكنولوژي نوين جراحي و تصوير برداري و … درصد بالايي از اين اعمال در آمريكا و اروپا به روش هاي كم تهاجمي و از طريق وسايلي كه در رأس آنها ليزر و متعلقات آن قرار دارد انجام مي پذيرد. نظر به آنكه در كشور ما عليرغم تعداد بالاي فارغ التحصيلان تخصصي پزشكي هنوز اينگونه روش ها و در رأس آنها كار با ليزر به علت عدم وجود دوره هاي آموزشي تخصصي در سطح كشور مهجور مانده است.
از این رو برگزاري دوره هاي كوتاه مدت آموزشي فوق تخصصي براي متخصصین و فارغ التحصيلان با دعوت از اساتيد داخلي و خارجي مي تواند راهگشاي ورود اين تكنولوژي نوين جهاني به عرصه كشور باشد. دوره حاضر با همکاری مدرسین برجسته انجمن لیزرپزشکی ایران و با مدرک معتبر انجمن علمی پزشکی لیزری ایران و با برگزاری موسسه نواندیشان آویژه برگزار خواهد شد.
*سرفصل های آموزشی*
_مبانی لیزر
_اصول ایمنی کار با لیزر
_انواع لیزر در جراحی
_روش های استفاده از لیزر
_تداخل نور با بافت
_تاریخچه لیزر در بیماریهای پوست و زیبایی
_اصول اساسی در انتخاب لیزر مناسب
_دوزیمتری
_لیزر در ضایعات پیگمانته
_لیزر در ضایعات عروقی
_لیزرموهای زائد(HR)
_ لیزر در حذف اسکار
_لیزردر کاربرد زیبایی و جوانسازی(SR)
_لیزر در سایر بیماری های پوستی
_ نقش RF در ماتولوژی
خواهد بود.
این دوره برای متخصصین پزشکی و دانش آموختگان پزشکی در نظر گرفته شده است.
با توجه به سرفصل های آموزشی دوره، نحوه برگزاری و اجرای دوره جامع (102 ساعت) به شکل زیر خواهد بود.
-دوره سه روزه مقدماتی اول (24 ساعت)
-دوره سه روزه مقدماتی دوم(24 ساعت)
-دوره چهار روزه عملی ادونس (40 ساعت)
– دوره دو روزه فاینال و امتحان جامع (14 ساعت)
تجهیزات مورد استفاده در دوره:
متناسب با سرفصل هاي علمي ارائه شده تجهيزاتي چون ليزر ديود 315 نانومتر با توان 15 وات، ليزر ديود 3155 نانومتر با توان 30 وات، انواع فيبر مخصوص جراحي عمومي و پروكتولوژي، دستگاه سونوگرافي و اپلراولتراسوند، آنوسكوپ، پروكتوسكوپ، ليزر ديود 315 نانومتر با توان 315 وات Urology Simulator ، انواع فيبر مخصوص جراحي اوروليوژي، ليزر ديود 135 نيانومتر، IPL ، KTP ، Fractionalco2 ، Co2laser ، Conventionalco2 ( Co2 با اسكنر(، Ndiyagq-Switch ، Microderm Abrasion ، Tightening RF ، Surgeryrf و موارد مصرفي استفاده مي باشد.
لازم به ذکر است کلیه متقاضیان ثبت نام مستلزم به ثبت نام و حضور در دوره جامع 102 ساعته بوده و مدرک معتبر انجمن لیزر پزشکی تنها پس از گذراندن این مدت و قبولی در آزمون جامع نهایی اعطا خواهد شد.
با توجه به محدودیت ظرفیت ثبت نام اولویت با واریز قطعی و ثبت نام نهایی خواهد بود.
محل برگزاری در شهر تهران و تبریز و متعاقباً اعلام خواهد بود و تاریخ نهایی دوره پس از تکمیل ظرفیت متعاقباً اعلام می گردد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره 22687840-021 و 34485515-041 تماس حاصل فرمایید.
ارتباط در تلگرام: AVIZHEHLC@
کانال:
Avizhehchannel@